En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla olgunlaşmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en akla yatkın fiyatlarla malik tamamlanmak kucakin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden müdrike malumat alabilirsiniz.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taçıdizi firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek sinein tasarlanmıştır.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın çabucak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla namuslu orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması dâhilin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu pozisyon uğruluk vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

CMD Metal; birinci sınıf ve emniyetli yangın kapıları ve yangın ekipmanları imal ederek; Yangın eminği konusunda spesiyalist ekibiyle Türkiye genelinde ihtimam vermektedir.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve asıl kapıların taçı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği kabil, bir odanın derunindeki farklı bir göz bapsı da olabilir.

 Buna yanıt, bu kapının asli amacı, Yangın Çıkış Kapısı yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek veya yavaşlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine için

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Report this wiki page